Трети ден военни чистят пътищата в Плевенско (СНИМКИ)

14:13, 28 фев 18 25 522 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Военни продължават да помагат в усложнената обстановка в Плевен. Военнослужещи и техника от 55-и инженерен полк трети ден продължават да оказват помощ на населението в област Плевен в усложнената зимна обстановка.

Областният управител поискал помощ и по разпореждане на командира на Сухопътните войски ген.-майор Михаил Попов, днес военните ще разчистват пътни участъци между селата Лозица, Любеново и Въбел, община Никопол.

Снегопочистващата техника там е закъсала в преспите. Закъсали са и автомобили. Военнослужещи са овладели обявеното снощи частично бедствено положение в Община Белене.

55-и инженерен полк, под ръководството на капитан Николай Йорданов, в продължение на 5 часа разчистваха пътни участъци от снежни преспи и снегонавявания.

Бедстващ човек беше спасен в местността "Хидротехнически комплекс" в северозападните покрайнини на град Белене. С техника военнослужещите разчистиха пътни участъци по маршрута помпена станция за питейна вода на град Белене в местността "Хисарлъка" и местност "Хидротехнически комплекс", както и общински път до село Кулина вода.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама