Детска градина от град Левски получи европейско признание

11:30, 19 апр 18 25 564 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Детска градина  „Слънце”в град Левски е удостоена със ЗНАК „eTwinning училище“,  добрата новина съобщи Севдие Алиева, учител в детската градина

Полученият знак за „eTwinning училище” е признание на европейско ниво за работата, ангажираността и отдадеността на всички екипи, работещи в ДГ „Слънце” по eTwinning проекти. Той е показател за качеството на работа на педагогически екип в иновативни практики, проектно-базираното обучение, сътрудничеството и екипната работа,  реализиране на международни проекти.

Наградените училища и детски градини ,преминали през двата етапа в процеса на кандидатстване , в България  са 24, а в Европа 1 211.

Те са пионери и са признати за лидери в сфери като: дигитална практика, практика за електронна безопасност, иновативни и креативни подходи към педагогиката, насърчаване на непрекъснатото професионално развитие на персонала и толериране на добри практики за съвместно формално и неформално обучение сред персонала и учениците.

eTwinning е общност на училищата в Европа, където ученици и учители си общуват, сътрудничат, развиват общи проекти и са част от най-вълнуващата образователна общност в Европа.


 

                                        


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама