Награждават "Младите лидери на Плевен" 2018

12:40, 25 апр 18 25 550 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Утре, 26 април, ще станат ясни победителите в първото издание на проекта "Младите лидери на Плевен" 2018, иницииран от Йордан Грижов. Официалната церемония по награждаването, съпътствана от специална музикална програма, ще се проведе в "Stix bar & Billiards" в Панорама Мол от 19.00 часа, като на събитието са поканени да присъстват редица официални гости.

Ще бъдат връчени призове в няколко категории: "Бизнес предприемачество", "Доброволчество", "Политическо лидерство", "Култура и изкуство", "Наука и технологично развитие", "Спортни успехи" и "Успехи в сферата на медицината".

Припомняме, че в продължение на месец се събираха номинации на млади хора от Плевенска област, мъже и жени на възраст между 16 и 33 години, постигнали високи постижения, с които допринасят за развитието на града и региона, променяйки неговото бъдеще.

Изпратените кандидатури са разгледани и оценени от авторитетно жури, съставено от хора, доказали се в своята област, а избраните победители ще са вдъхновение и повод за гордост за всички млади жители на Плевен.


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама