Скандалната Меги Дерм става героиня в "Смени жената"

16:00, 01 май 18 / Любопитно 25 3315 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бившата търсачка на силни усещания Миглена Дерменджиева, известна като Меги Дерм, е героиня в поредния епизод на социалния експеримент „Смени жената”, който ще се излъчи утре, от 21 ч. по bTV.

Бившата стриптийзьорка, която днес се изживява като спасителка на бездомни кучета и деца без родителски грижище заеме мястото на 30-годишната Лилия – амбициозен професионалист и темпераментна съпруга от Плевен. 

Социалният експеримент „Смени жената” ще извади двете съпруги от зоната им на комфорт, но сблъсъкът на коренно противоположните им житейски философии ще доведе едната до крайни действия и емоции. Меги за първи път ще заживее със съпруг и собствени деца в дом без домашни любимци. А Лили, която цял живот е била противник на идеята хората да делят едно жилище с четириноги, ще попадне в дом с 25 кучета и котки, две от които спят на легло до нейното.

Дали Лили ще успее да издържи до края на размяната, или ще изпълни заплахата си да напусне преждевременно шоуто и защо Ивайло отказва да излезе с Меги Дерм на ресторант, зрителите на bTV ще разберат в утре, от 21.00 ч.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама