Започна дарителска кампания за изграждане на Център за деца с аутизъм и други проблеми в Плевен

17:45, 11 юни 18 25 644 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Фондация "Стъпка за невидимите деца на България" и Сдружение "Аутизъм днес" започват кампания за фондонабиране за изграждане на Центъра за деца с аутизъм и други проблеми в развитието в гр. Плевен, който ще е и центъра за Северна България и се изгражда в сграда, предоставена от Община Плевен (бившия дом за деца, лишени от родителски грижи "Детелина" в кв. "Сторгозия").

"Благодарим на всички, които до момента сте с нас, повярвахте ни и помогнахте нашите мечти и мечтите на поколения родители на деца с аутизъм в България да станат реалност! Вярваме, че оправдавайки доверието на много дарители, приятели на каузата и просто приятели през годините - успявайки с вашата подкрепа и помощ - на инстинуции, на Столична община, на медии, на публични личности, на организации и предприятия - да изградим и открием през 2015 г. първият Център за високопрофесионална терапевтична грижа за деца с аутизъм в Горубляне, обучихме и сертифицирахме първите поведенчески технолози в България и сертифицирахме първите сензорни терапевти, открихме през ноември 2017 г. и втория център за деца с аутизъм - в читалище "Витоша" в Бъкстон - с високопрофесионален екип от специалисти- ерготерапевти, логопеди, психолози, поведенчески технолози, можем достойно отново да потърсим Вашата подкрепа, приятели!", споделят от сдружението.

Ако желаете да помогнете, можете да се свържете с тях на тел. 0896699274, мейл: [email protected]

Можете да подпомогнете изграждането с дарение по банкова сметка на Фондация "Стъпка за невидимите деца на България":
“Райфайзенбанк (България)” ЕАД, IBAN BG69RZBB91551032658308, BIC:RZBBBGSF, PayPal: https://www.paypal.me/AUTISMTODAY, със СМС с текст AUTISM на ДМС номер 17777 или с материали за ремонт на сградата, чиито покрив се нуждае от голям ремонт, с доброволчески труд или с подкрепяща, добра дума.

"Нуждаем се от средства също и за сертификация на специалистите за гр. Плевен, на които ще разчитат и децата с аутистично разстройство от Северна България! Дадеш ли, получаваш много повече - е принципа, в който вярваме, който ни помага и с който помагаме! Благодарим ви от сърце, приятели! Имате нашите сърца, обич, вяра и смисъл в бъдещето на децата ни! Да помогнем повече деца да имат право на избор!", добавят от сдружението.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама