„Вечерни срещи край реката” се провеждат в Ловеч

15:10, 03 юли 18 25 403 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Иновативните културни събития „Вечерни срещи край реката” започнаха на плаващата сцена в река Осъм в Ловеч. Началото постави снощи концерт на пианистката Наталия Осенска и изпълнителят Александър Христов. Изявите ще продължат до 20 юли, всички те започват от 19:00 часа.

Шест вълнуващи концерта ще има на 3 и 4 юли под наслов „Вечерни срещи с ловешките музиканти”. Реализацията е на Ловчанското читалище „Наука – 1870 г.”.

Предвидена е и музикално-поетична вечер под наслов „Реката се буди, реката заспива с обич за родния Ловеч” (6 юли), в която участие ще вземат ловешките поети от Клуба на дейците на културата и малките таланти от вокална група „Чучулиги” с ръководител Тинка Симеонова.

В летните вечери край реката ще има още вълнуващи мигове с музикантите от Общинския духов оркестър с диригент Тотко Рогашки, оркестър „Ловеч”, самодейците от Народно читалище „Бяла Анаста 2016” и балет „Ралица”. А за най-малките на 11 юли, от 18.30 часа ще бъде организирана и детска работилница на Центъра за работа с доброволци към Регионална библиотека „Проф. Беню Цонев” под наслов „Да рисуваме край реката”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама