20-годишна е с опасност за живота след катастрофа в Плевен

13:25, 06 юли 18 25 505 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тази нощ, 6 юли, около 00.15 часа в град Плевен на улица "Петко Каравелов" лек автомобил "БМВ", собственост и управляван от 19-годишен от Плевен, движейки се с несъобразена скорост е изгубил контрол над управлението. Автомобилът се е ударил челно в крайпътно дърво, стоящо на тротоара вдясно по посоката му на движение, съобщават от пресцентъра на МВР.

Вследствие на настъпилото ПТП са пострадали пътуващите в автомобила две момичета на 19 и едно на 20 години. Транспортирани са в ЦСМП – Плевен, където е установено, че имат различни фрактури. Най-сериозно е здравословното състояние на 20-годишната. Тя има фрактура на лявата ръка и черепно-мозъчна травма с опасност за живота. От водача е взета кръвна проба за алкохол и други упойващи вещества. Той има травма на кръста, без опасност за живота. Пострадалите са настанени за лечение в УМБАЛ "Д-р Георги Странски"- гр.Плевен.

Местопроизшествието е посетено от старши разследващ полицай, автоексперт, експерт при БНТЛ ОДМВР-Плевен. Уведомен е дежурен прокурор от РП-Плевен. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 343, ал.3, буква "а" от НК. Продължава работа разследващ полицай.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама