Финалист в „Гласът на България“ се включва в благотворителния концерт за Хриси в Плевен

17:10, 13 юли 18 25 976 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Певицата Емилия Валенти ще подкрепи благотворителния концерт в подкрепа на Христина Йорданова, съобщиха организаторите. Както вече Plevenutre.bg информира, проявата за набиране на средства ще се проведе в зала "Катя Попова" на 16 юли от 19,00 часа.

Изпълнителката е родом от Плевен, а от 2003 г. е солист на Представителния ансамбъл на Въоръжените сили на Република България. През 2013 г. участва в "Гласът на България", където стига до финалите. 

В благотворителния концерт ще участват още певицата Гуна Иванова, формация за народни танци "Чародейка" - Плевен, Марина Бадева - възпитаничка на Анелия Дечева, детски състав за народни танци "Искрица" при НЧ "Извор" с. Опанец с ръководител Росен Маринов. Малките Стефани Ангелова, Никол Ангелова и Стефани Иванова от клуб Спартак 14 също ще подкрепят Хриси и ще направят демонстрация по шотокан карате до. Входът за събитието е свободен!

Успоредно с концерта ще се състои и благотворителен базар на различен асортимент артикули, предоставени от техните производители.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама