Пловдивчани пишат послания върху най-голямото великденско яйце

10:59, 01 май 16 25 359 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Най-голямото великденско яйце ще очаква пловдивчани на площада, за да го изпъстрят с добри думи и послания за празника. Всеки, който присъства на Великденската фиеста, ще може да напише своя великденски поздрав на огромно картонено яйце. То ще бъде поставено пред сцената, на която младите таланти на Пловдив ще изнесат празнична програма на площад "Централен".

Великденската музикална и танцова фиеста започва от 12.30 часа, водещ е  Ася Антонова, от Пловдивска телевизия „Тракия”. Подготвени са подаръци за публиката, които ще бъдат раздадени чрез много томболи, игри и забавни въпроси!

Професионален фотограф ще „улавя” празничните мигове! След това в интернет, в страницата на предаването във фейсбук, ще ви очакват още великденски закачки и подаръци, свързани със снимките от празника!

Следобедната програма в Пловдив за днешния ден е изготвена от дирекция „Култура и културно наследство“. В 16.30 ч. на сцената пред Община Пловдив ще има изпълнения на Биг Бенд – Пловдив. От 17.10 ч. ще пее Стефани Илиева. В 17.30 ч. започва концертът на Deep Zone Project & бек вокали Double Voice

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама