Събират таланти за участие в „Гласът на Казанлък”

16:38, 01 май 16 / Култура 25 275 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Търсят се талантливи певци за участие във второто издание на музикалното съревнование „Гласът на Казанлък”, съобщиха организаторите. То ще се проведе на 11 и 12 юни в Града на розите. В ,,Гласът на Казанлък“ може да участва всеки, който умее да пее и вярва в своя талант, независимо от жанра на песните - добре дошли са и любителите на популярната музика, и на фолклора.

Записването за участие вече е в ход и ще продължи до 8 юни 2016 г., включително, на адрес: [email protected]) или на фейсбук страницата – Национален музикален конкурс „Гласът на Казанлък”. Желаещите да се включат в надпреварата трябва да посочат трите си имена и години.

Списъци с имената на одобрените за участие и на членовете на журито ще бъдат обявени няколко дни преди провеждането на конкурса.

Единствената по рода си до момента музикална инициатива е по идея на участници в Младежкия общински съвет Казанлък. Тя е организирана изцяло за техни връстници, с изявени гласови данни и музикален усет.

Първото издание на младия конкурс се проведе през 2015 г., отново през месец юни и се радваше на голям интерес и активно участие на талантливи момичета и момчета от Общината. Тогава специалното жури определи трите най-добри певци на града, а публиката имаше право на вот и присъди две специални награди. На трето място се класира Мартина Мартинова, на второ място – Елвира Илчева, а първото зае Маргарита Барулова.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама