Баскетболистите на „Берое” излизат за победа в Стара Загора

09:50, 02 май 16 / Спорт 25 234 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Баскетболистите от мъжкия тим на „Берое” ще се изправят днес срещу „Спартак”  (Плевен) в решителен двубой от четвъртфиналите на първенството. В първия мач от плейофите старозагорци загубиха като домакин с 86:81, а във втория спечелиха като гост с 81:74. Така серията бе изравнена и полуфиналистът ще трябва да бъде определен в трети двубой.

 

Срещата започва в 19.00 ч в общинската спортна зала „Стара Загора“. По традиция домакините са приготвили богата шоупрограма и изненади за зрителите, които посетят двубоя. За най-големите късметлии ще има и награди, които ще бъдат разиграни на полувремето.

 

Няма контузени в старозагорския тим и треньорският щаб -  Любо Минчев и Бойко Миленков ще може да разчита на всичките си състезатели.  

До този момент „Берое” има пет победи в срещите си със „Спартак”. Плевенчани  спечелиха само веднъж- в първата среща от четвъртфиналните плейофи в шампионата миналата сряда.

Победителят тази вечер ще се класира за полуфиналите, където негов съперник ще бъде миналогодишният вицешампион „ Балкан”  (Ботевград). Първият мач от полуфиналите е на 5 май.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама