Британската принцеса Шарлот става на 1 година (снимки)

10:00, 02 май 16 / Свят 25 346 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Дъщерята на херцозите на Кеймбридж Кейт Мидълтън и принц Уилям принцеса Шарлот днес навършва една година.

Специално за повода в профилите на кралското семейство в социалните мрежи бяха пуснати няколко очарователни снимки на малкото момиченце. Фотосесиите са направени през април в дома на семейстовото в Норфолк.



Принцеса Шарлот се появи на бял свят на 2 май 2015 г., а раждането й предизвика истерия в медиите по цял свят.



Шарлот Елизабет Даяна е кръстена на дядо си - престолонаследника принц Чарлз, на баба си - кралица Елизбает II, и на покойната майка на принц Уилям - Даяна, която загина в автомобилна катастрофа в Париж през 1997 година.

Принцесата е пето правнуче на кралица Елизабет II и четвърта в линията за наследяване на престола. 

Миналата седмицата британските медии съобщиха, че след завръщането си от Индия, където бе на посещение заедно със съпруга си Уилям, Кейт се е захванала с организирането на празненството за първия рожден ден на малката принцеса.



„Обикновено за рождените дни на децата на много известните хора поканите се изпращат половин година предварително. Тези хора са с много натоварена програма – каза Сара Диксън, детска медицинска сестра, която е работила за приятели на принц Уилям и съпругата му. – Джордж ще се забавлява на празника. Сигурна съм, че ще бъдат поканени и негови приятелчета. Той ще помогне на Шарлот да отвори подаръците си – по-големите деца правят това с удоволствие“.

Партито вероятно ще е в Анмър хол в Норфолк, където живее семейството.

В организирането на партито ще помага и семейството на Кейт, което е забогатяло точно от такъв бизнес, отбелязват медиите във Великобритания.

„Винаги сме били убедени, че партитата не трябва да са скъпи и разточителни. Невероятно е колко много може да бъде постигнато, ако човек е умен и креативен“, каза миналата година майката на Кейт, Карол Мидълтън.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама