Спипаха четирима празнично почерпени зад волана в Пловдивско

15:17, 02 май 16 25 387 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бързи производства са започнати срещу четирима пияни водачи в Пловдив. Двама от тях са предизвикали катастрофи, като рекордьор е мъж от Севлиево с 2.53 промила, съобщиха от Полицията.

Около 23.10 часа снощи във Второ РУ бил задържан 52-годишен пловдивчанин, след като на кръстовище между бул. "Христо Ботев" и ул. "Елин Пелин" шофирал лек автомобил "Фолксваген" с 1,58 промила.

Към 17.10 часа същата мярка в Шесто РУ е взета и спрямо 48-годишен пловдивчанин, който се отървал без сериозни наранявания при падане от мотор с неустановена марка и без регистрационни табели на кръстовище между ул. "Крайна" и ул. "Батак". При отработване на случая служители от сектор "Пътна полиция" установили, че мъжът е неправоспособен и управлявал моторното превозно средство под въздействието на алкохол – 1,65 промила.

Близо час по-рано автоконтрольори посетили сигнал за катастрофа с материални щети между лек автомобил "Рено" и лек автомобил "Киа" на кръстовище между ул. "Васил Левски" и ул. "Георги Бенев" в Града под тепетата. Тестът с дрегер отчел 2.53 промила алкохол в издишания въздух от шофьора на първата кола. 33-годишният мъж от Севлиево е отведен за едно денонощие в Трето РУ.

В първия час на днешния ден в ареста на РУ – Стамболийски попаднал 40-годишен пловдивчанин. Той бил засечен в Перущица, седнал зад волана на лек автомобил "Опел" с 1,78 промила.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама