Парцел на „Емералд“ до морето в Равда – на търг за 5,6 млн. лв.

17:32, 02 май 16 25 496 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Парцелът от 23 декара на „Емералд пропърти мениджмънт” до морето в Равда отново излиза на търг, този път с начална цена от 5 634 000 лв., показа справка на Topnovini.bg. Бургаският частен съдебен изпълнител Делян Николов пуска за пореден път имота на търг заради дългове към „Уникредит Булбанк” АД. Срокът за подаване на оферти е от 8 май до същата дата на месец юни тази година в Районния съд в Несебър.

Теренът, върху който има основи от започнат и изоставен строеж, беше обявен за продажба през лятото на 2014 г. за 8,5 млн. лв. Тогава никой не пожела да го купи, кандидати не се намериха и на последващите търгове на по ниска цена. Според запознати едва ли парцелът ще намери нов собственик и сега.

Дружеството „Емералд пропърти мениджмънт” е свързано с апартаментния комплекс „Емералд бийч ризорт” до Равда, който работи и приема посетители. Преди няколко години той стана известен с недоволството на певеца Филип Киркоров, който имаше апартамент там, но се оплакваше от мръсотията на ферма за прасета, намираща се наблизо.

Според Търговския регистър дружеството е притежание на две офшорни компании – „Спейд бизнес” от Бахамските острови (70 %) и „Сайформ инвестмънтс лимитид” от Кипър (30 %). До 2008 г. едноличен собственик е бил Юрий Янушкевич, който е бил и управител.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама