Спират водата в „Лозенец“ и „Гео Милев“

09:19, 03 май 16 / Политика 25 271 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 3 май, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Проф. Георги Павлов“ жк. „Гео Милев“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Проф. Георги Павлов“, бл. 238 на ул. „Елисавета Багряна“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Проф. Георги Павлов“ ъгъла с ул. „Светлоструй“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ кв. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от бул. „Черни връх“ до бул. „Драган Цанков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ ъгъла с ул. „Христо Смирненски“

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама