Главният секретар на областна управа оглави дирекция в Община Добрич

10:40, 03 май 16 25 574 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Досегашният главен секретар на областна администрация Детелина Драганова от днес е директор на дирекция „Общинска собственост“ в Община Добрич .

Тя работи в областна  управа от 2003 година  и е постъпила, като младши експерт. Има висше юридическо  образование, работи като юрист и юрисконсулт  на областна администрация, а от септември 2015 г. съвместяваше длъжностите юрисконсулт и главен секретар. Ръководи организационно  техническия екип за Местни избори 2015 г. Майка е на две дъщери.

Със споразумение, като  държавен служител, Драганова е прехвърлена от областна управа в общинска администрация, съобщи кметът Йордан Йорданов.

Тази сутрин тя е имала среща с колегите си от дирекцията, съобщи зам.-кметът Елка Димова, която й пожела успех и изрази надежда, че занапред тази дирекция ще работи много сериозно.

Предишният директор на „Общинска собственост“ в община Добрич бе Иван Иванов, който бе освободен от длъжност  месец след  встъпването на новия кметски екип от кмета Йордан Йорданов по взаимно съгласие. В началото на март той бе назначен за зам.-кмет в Община Добричка.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама