Млад мъж преби 59-годишен в Кривня, налетя и на полицаи

12:17, 03 май 16 25 248 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бързо производство е започнато в РУ – Ветово. На 1 май в районното управление, чрез тел.112, е получен сигнал за възникнал скандал в с. Кривня на ул. Мусала, съобщават от Областната дирекция на МВР- Русе. На място е изпратен екип на полицията.

Служителите на реда са установили, че К.Р. на 25 г. е нанесъл побой на 59-годишен. При провеждане на беседа с К.Р. той започнал да псува и обижда полицейските служители и станал агресивен, дори ударил с юмрук няколко пъти по униформения автомобил и отправил закани за саморазправа и убийство към полицейските служители.

С действията си мъжът съзнателно е попречил на униформените да изпълнят задълженията си, което е било придружено с викове и демонстративно неподчинение на полицейските разпореждания. След това на улицата 25-годишният е ударил с ръка по лицето единия от полицейските служители.

Заради действията му, с които грубо е нарушил обществения ред, съпроводено със съпротива срещу орган на властта, при изпълнение на задълженията по опазване на обществения ред, срещу К.Р. е образувано бързо производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама