Ранените при сбиването в Раднево остават в болница

12:26, 03 май 16 25 291 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тримата младежи, ранени при сбиването в Раднево на 2 май остават в Старозагорската УМБАЛ „Проф. Стоян Киркович“, съобщиха от лечебното заведение.

Най-тежко пострадалият Живко е в Отедението по анестезиология и интензивно лечение  (ОАИЛ). Той е с прободна рана в белия дроб. Повече от два часа е продължила снощи операцията му, в момента е стабилизиран. Няма опасност за живота му. Другите двама пострадали са настанени в Неврохирургчното отделение на болницата. Георги е със счупена челюст, а Цецо със спукан череп.

Според полицията на  2 май в 14,28 часа  в Районното полицейско управление в Раднево е получено съобщение за сбиване до сградата на Битовия комбинат в града. Изпратеният полицейски екип е установил, че то е станало в резултат на възникнал по-рано спор по повод предимство на пътя, между 19-годишния С.И. и 28-годишния Г.Н., и двамата от Раднево. По време на сбиването С.И., заедно с К.И. на 39 години, А.И. на 21 години и Д.А. на 23 години, нанесли на Г.Н. удари с бухалки в главата и тялото, на 27-годишен мъж от Раднево – прободна рана с нож в лява горна част на гърба, а на 29-годишен мъж – множество наранявания по главата и тялото и линейна фрактура на черепа. Пострадалите са настанени за лечение в Старозагорската болница, а извършителите на деянието са напуснали местопроизшествието преди пристигането на полицейските екипи, като в последствие същите са установени и задържани за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Разследването продължава. Очаква се Районна прокуратура да реши дали да поиска постоянен арест за извършителите на побоя.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама