Крадец си изпусна чантите с "покупки" и избяга, стреснат от млад мъж в Русе на Разпети петък

12:47, 03 май 16 25 307 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 29 април, около 05:15 часа, чрез системата 112, в полицията е получен сигнал от млад мъж, че докато се е прибирал е забелязал в магазин за плодове и зеленчуци на ул. Плиска в Русе съмнително лице, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Той обяснил, че видял мъж да влиза и да си светва лампата, след което изчакал малко и когато излязъл се приближил към него и го попитал кой е. Мъжът се стреснал, изпуснал двете найлонови чанти, които носел и побягнал. Младият мъж хукнал след него, но го изпуснал.

Междувременно е подал сигнал на тел. 112. На място е изпратен екип на групата за охрана на обществения ред при Второ РУ. Установен е взлом в магазина - патронът на входната врата е бил счупен, като външната му част липсвала.

В изпуснатите чанти са установени три буркана мед, около 2 кг орехови ядки, около 3,500 кг розов домат и монети на стойност 50.00 лв. Установени са стопаните на търговския обект. Случаят е документиран от разследващите и е заведено досъдебно производство. Започнало е издирване на извършителя по даденото описание. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама