Отлагат пускането на пловдивския булевард "Васил Априлов"

14:47, 03 май 16 25 353 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"По план пускането на ремонтирания участък на бул "Васил Априлов " беше определено за дните около Гергьовден, но ще се отложи", каза кметът на Пловдив Иван Тотев. Причина е лошото време, което не позволява на работниците да спазят линейния график. По думите на градоначалникът забавянето ще бъде с около една седмица.

Той допълни, че днес ще бъдат изпратени документите на фирмата-изпълнител, която спечели търга за ремонта на "Коматевско шосе". Той ще бъде със средства от 30-милиония заем, който Община Пловдив изтегли от Европейската банка за възстановяване и развитие". "Другата седмица очакваме фирмата да върне подписани документите и да се пристъпи към изготвяне на линейния график за ремонта", каза Тотев.

Според него дъждовете през изминалия месец са попречели и на опресняването на пътната маркировка. "Завършен е само булевард Дунав. След спиране на дъждовете 3 екипа, започват работа ударно. Добре е, че голяма част от маркировката е термопластик и не се изисква много работа", допълни Тотев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама