Варненски таланти се върнаха с куп награди от Малта

16:08, 03 май 16 / Култура 25 378 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Със сериозни награди се завърнаха във Варна талантливите млади поп певци от вокалния клас на Мила Маврова. Те участваха в престижния конкурс Euro stars, който се проведе от 20 до 25 април в Малта. Бяха избрани след прецизна селекция и се състезаваха в седем възрастови групи с повече от 90 участници от над 15 държави. За първи път варненски певци се представиха на този престижен конкурс.

Втора награда и покана за конкурс в Полша спечели 16-годишната Десислава Арнаудова.  7-годишният Максим Ялнъзов получи трета награда и 5 покани за участия в европейски конкурси. 8-годишната Александра Атанасова стана носител на Diploma Award и 2 покани за конкурси в Хърватияа и Полша. Diploma Merit и покани за конкурси в Полша получиха 12-годишната Нора Караславова и 15-годишната Христина Колева.

Талантливите изпълнители показаха високо вокално майсторство в съчетание с артистични и хореографски умения. Участието им се осъществи след любезната покана на директора на конкурса Мартин Дегабриеле, който отправи покана за варненски певци и за следващия конкурс през 2017 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама