Инструменталът "Последният ден" на плевенчанина Милен Първанов набира скорост в интернет

08:41, 04 май 16 / Култура 25 594 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Рок инструменталът "Последния ден" на плевенчанина Милен Първанов набира скорост в интернет канала за видеосподеляне Youtube.

Парчето е по музика и сценарий на Милен Първанов, който изпълнява и партиите на соло и ритъм китара. В реализацията на видеото участваха още Христо Христов – ритъм китара, Маргарит Даков – бас китара, Крис – Христо Христов - барабани (F.B.I.), Огнян Янчев – пиано. В ролите: Белослав Пъшев, Цвета Йончева, Карина Христова, Александър Стоянов, Венко Венков, Габриела Гагова, Венцислав Великов, Пламен Матеев, Михаил Транколов, Светослав Александров, Димитър Миронов.

Във видеото е представена борбата между доброто и злото и състоянието до което са доведени съвременните хора – изобразени като „слепци“. В края на клипа доброто побеждава злото и хората отварят очите си за нов по-добър свят.

Основната цел е чрез посланието което носи музиката и видеото, да бъде провокиран размисъл за смисъла на човешкият живот и си припомним, че въпреки динамиката в което живеем ние не трябва да забравяме, че сме преди всичко хора.

"Често забравяме смисъла ва човешкото съществуване. Защо сме тук и каква е задачата ни през краткото ни пребиваване на Земята? Този въпрос рядко си го задаваме, защото сме заслепени като в просъница с притъпени възприятия, за целта на нашият човешки живот. Нужно е да си припомним кои сме ние и да отстраним завесите, които пречат на правилната ни преценка. Нашата цел е просто да бъдем хора", коментира авторът Милен Първанов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама