БМВ събор събира фенове в Пловдив

09:28, 07 май 16 25 463 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
15-ти юбилеен БМВ събор, изпълнен със силни емоции, силен натрапчив аромат на изгорели гуми и безброй красиви и мощни представители (и представителки) на любимата марка се организира днес в Пловдив.

Официалното откриване е от 11 часа в Международен панаир Пловдив, където организаторите от "БМВ Клуб България" очакват Вас и Вашите автомобили готови за забавления и приятни моменти, като вратите са отворени за посетители от 8.30 часа. Програмата на събитието включва за оригинален вид, М дивизия, дрифт шоу, игри с публиката и няколко "цветни". БМВ семейството е подготвило едно незабравимо шоу, изпълнено с неизчерпаемо количество адреналин и енергия, което ще остави своите две големи черни следи спомените.

БМВ съборът е най-­мащабното автомобилно събитие, организирано на територията на България за последните години, съобщават организаторите. Организирани са игри и томболи с награди. Панаирното градче е разделено на зони, чието разположение може да бъде видяно на линка:https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/t31.0-8/12967437_1019618471445877_4738764916366347042_o.jpg Всеки посетител с БМВ автомобил да може да паркира колата си напълно безплатно в закрития многоетажен паркинг "Р", разбира се до изчерпване на местата.

Входът от бул. България е обособен за всички пристигащи със своите автомобили, а през входът от Марица могат да влизат хора решили да посетят мероприятието пеша. И на двата входа могат да бъдат закупени билети, както и ще бъдат допускани хората с билети от EVENTIM. Билети на други каси няма да бъдат продавани.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама