Би било добре жена да оглави БСП, надява се Корнелия Нинова

10:45, 07 май 16 / Политика 25 350 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Би било добре жена да оглави БСП. Това заяви пред журналисти преди началото на 49-ия конгрес на партията основният претендент за лидерското място Корнелия Нинова, предаде репортер на София Topnovini.bg.

Тя коментира, че ако спечели избора за ръководство на партията, първата й задача ще бъде организационната промяна в БСП, която включва засилване на структурите и организациите по места, след което веднага да започнат разговори с ляво мислещи хора извън БСП. По думите й, това са съюзи на майки на хора с увреждания, патриотични съюзи и всички тези, които имат нужда лявото да ги поведе. 

"С тях именно следва да бъде направен национален план, който да представлява алтернатива на това управление в България. Заедно с тях да вървим към предсрочни избори”, добави Нинова и посочи, че все още не са обсъждали кандидат за президент. Това щяло да стане след конгреса. 

"Необходимо е след конгреса на партията БСП да излезе с по-големи шансове и да бъде по-сила, за да поведе след себе си много ляво мислещи хора и заедно с тях да промени България", каза още Корнелия Нинова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама