Задържаха пиян шофьор в Раднево

11:39, 07 май 16 25 463 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
 Пиян шофьор е задържан днес в Раднево, съобщиха от полицията. Около 01.00 часа на ул."Митьо Станев", полицейски екип спрял за проверка движещ се в посока север-юг по улицата лек автомобил "Сузуки Витара", управляван от 37-годишният С. С., от  сливенското село Жельо войвода. Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело концентрация на алкохол в издишания въздух - 3,06 промила. Образувано е бързо полицейско производство, С.С. е задържан за срок до 24 часа.

Още двама пияни водачи са заловени в Старозагорско през последните два дни. Пак днес в Казанлък е започнато бързо полицейско производство срещу  Д. П., на 58 г., от Стара Загора, за това, че около 01.20 часа в село Шаново, управлява лек автомобил "Рено Меган " след употреба на алкохол с концентрация - 2.45 промила. Д. П. е задържан за срок до 24 часа.  

Навръх Гергьовден пък , около 10.10 часа, в Стара Загора, на ул. "Витоша", е извършена полицейска проверка на лек автомобил "Форд Фиеста", управляван от И. А., на 38 г., от Стара Загора. Водачът е тестван за употреба на алкохол с  техническо средство, което е  отчело концентрация на алкохол в издишания въздух - 2,52 промила.

По случая e образувано бързо полицейско производство за престъпление по чл. 343б, ал. 1, от НК. Водачът е задържан за срок до 24 часа. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама