Георги Илиев: Трябва да сформираме добър колектив за следващата година

11:51, 07 май 16 / Спорт 25 230 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Успех не мога да кажа, че имаме, при положение, че сме на това място в класирането. Така оцени капитанът на „Черно море“ представянето на отбора през сезона. „Имаше някакви цели, които се гонеха, но не бяха постигнати. Но трябва да сформираме добър колектив, добра основа за следващата година. Загубата от „Левски“ беше тежка. Но пак казвам - радостното е, че показахме мъжество, себераздаване. „Черно море“ има характер, надявам се, че винаги сме го показвали. И ще продължим да го показваме“, добави още Георги Илиев.

Според него обстановката в отбора е нормална. „Ръководството ще преценява кой е нужен и кой не е. На повечето ще подновят договорите, предполагам. Ще се привлекат нови футболисти. Селекцията е такъв процес, че е неминуемо един да си замине, друг да дойде. Но като цяло обстановката в отбора е добра, въпреки че резултатите не са тези, които искаме и които трябва. Но настроение има, надявам се да го поддържаме и колективът да става по-здрав“, добави още капитанът.

Именно той отбеляза победния гол за „моряците“ в мача с „Берое“ навръх Гергьовден, когато празнува и имен ден. „Двубоят беше тежък, не особено качествен, предвид тежкия терен - много локви, топката спираше. Но радостното е, че абсолютно всички показахме мъжество и се поздравихме с победата“, каза също Георги Илиев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама