Човек от екипа на Пулев ударил Чисора в главата с бутилка

13:42, 07 май 16 / Спорт 25 377 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Българин от екипа на Кубрат Пулев е хвърлил бутилката, която удари Дерек Чисора в главата вчера. Информацията бе потвърдена от собственикът на германската компания “Зауерланд”, която представлява и двамата боксьори - Кале Зауерланд.

"Този човек е част от неговия екип (на Кубрат Пулев - бел. ред.). Знам го. Обикновено е много спокоен, но явно се вълнува за мача утре и направи глупава постъпка", каза Зауерланд пред "Нова телевизия". Кубрат Пулев и брат му Тервел заявиха, че не знаят кой е хвърлил бутилката и че не са видели какво точно се е случило, въпреки че инцидентът стана точно до тях.

Според Чисора провокацията на кантара е била организирана от Пулев. "Беше едно от момчетата от неговия антураж. Мисля, че му е близък приятел. Каква е причината? Не знам. Може да е расист и да не харесва чернокожи", каза британският боксьор пред "Нова".

След като беше ударен, той потърси саморазправа и подгони мъжа. Циркът се пренесе извън залата и стигна до кухнята, а в мелето имаше ударени хора от разгневения Чисора.

И двамата боксьори са заплашени от санкции. Мачът между тях започва малко след полунощ.



Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама