Корнелия Нинова: Единство на БСП и удар по кабинета Борисов, докато не падне

21:15, 07 май 16 / Политика 25 377 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Единство, единство и пак единство и обръщане на цялата ни сила и енергия от вътрешнопартийни боричкания към удар по политическия ни опонент до свалянето на правителството на Бойко Борисов, спечелване на изборите и управление на България, за да я променим в икономически активна, социална, справедлива и независима от външни интереси държава. Това е казала Корнелия Нинова на делегатите на 49-ия конгрес на БСП по време на закритото заседание, съобщава "24 часа". 

Нинова е представила също програмата си и виждания, които има за реформа на партията, а оттам и на държавата. Тя е заявила, че заедно всичко в БСП могат да променят партията и да я превърнат в сила способна пък да промени България, като наложи левия проект за нейното развитие - икономически активна, солидарна, социална, справедлива и суверенна държава.

Номинираната за председател на БСП и основен претендент в битката е отрекла още и всички обвинения отправени към нея. Тя е казала, че не е човек нито на СДС, нито на Иван Костов. Нинова е запознала делегатите подробно с визията си за развитие на партията и начините да бъде активна опозиция.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама