Миков отрече мачът за шеф на БСП да е платен

22:05, 07 май 16 / Политика 25 329 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мачът не е платен, аз не се договарям отзад, крайно време е да се спре с интригите. Това е заявил председателят на БСП Михаил Миков пред делегатите на 49-ия конгрес за избор на ръководство на партията, предаде "Дневник". Той е бил провокиран от изказване на Георги Гергов, че новият председател вече е избран.

Миков е говорил най-кратко от всички кандидати за председателското място с обяснението, че неговата програма е програмата на партията и не може да има различие между двете. Той се е учудил, че конкурентите му, които са членове и на Националния съвет на БСП, единият ден подкрепят програмата на партията, а след това плюят по медиите.

Според делегати Жаблянов, друг от кандидатите за председател, е говорил много дълго, но не е заредил залата с ентусиазъм. Изказал се е и петият кандидат Красимир Янков.

Преди това Корнелия Нинова е заявила, че на БСП и трябва единство, а след това да обръщне цялата си сила и енергия от вътрешнопартийни боричкания към удар по политическия ни опонент до свалянето на правителството на Бойко Борисови  спечелване на изборите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама