Рушен Риза в Карамнци: Възможностите за спасяване на това правителство са изчерпани

15:15, 08 май 16 / Политика 25 261 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„България не заслужава такова правителство. Според мен, то е изчерпало възможностите си. Смятам дори, че управлението на това правителство продължи повече отколкото трябваше. Ние сме опозиция и ще бъдем такава на властта”.

Това каза в село Карамнци народният представител Рушен Риза. Той заяви, че падането на кабинета Борисов-2 може и да не стане с вот на недоворие, а че: „само ще се събори”.

Сигурен съм, че на пролет ще има предсрочни парламентарни избори, допълни още той. По думите му имало много преломни точки, но Изборният кодекс е кулминацията на всички събрали се проблеми. Всякакви възможности за спасяване на това правителство са изчерпани, каза още Риза.   



 

В ДПС смятат, че решението на президента Росен Плевнелиев за наложеното вето на Изборния кодекс, които ограничават избирателните права на сънародниците ни в чужбина, "е крачка в правилна посока".

ДПС не е политическата сила, която създава проблеми, напротив - помага за решаването им, каза Хасан Адемов, който е председателят на Социалната комисия в Народното събрание.

Двамата бяха в село Караманци, Община Минерални бани, където бе отбелязана годишнина от събитията по преименуването на българските турци на 10 май 1984 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама