Три катастрофи в София по време на голямото прибиране

18:01, 08 май 16 25 321 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В последния ден от поредицата почивни дни в столицта са станали три катастрофи, при които има и пострадали. Първата е станала в 15:20 часа на ул. „Братя Пешеви“, при нея един е пострадал. На мястото са се ударили лек и товарен автомобил. Отзовали са се пътни полицаи, както и пожарникари, които с техника са извадили пострадалия водач на леката кола. Той е откаран за преглед в болница.

Около 40 минути по-късно е станала втора катастрофа между два леки автомобила на бул. „Симеоновско шосе“, под моста на Околовръстния път. Пътни полицаи подпомагаха движението. Според първоначалните данни, няма сериозно пострадали - само една жена е откарана за преглед в медицинско заведение.

Малко след 16 часа на спирката на ул. „Планинец“ два леки автомобила, влизащи в София са се ударили, като единият се е завъртял и се ударил в междуградски автобус. Няма данни за сериозно пострадали, но две жени са откарани за преглед в болница. На мястото е имало екипи на полицията, които при нужда да подпомагат движението.

От Пътна полиция призоват водачите да шофират с повишено внимание, със скорост, съобразена с пътните условия, да не предприемат рискови изпреварвания и да спазват стриктно указанията на пътните патрули. Осигурено е полицейско присъствие и контрол по главните пътища и възловите места в страната.

МВР съобщиха, че е засилено автомобилното движението през граничните пунктове с гръцката граница, основно в посока вход. Интензивен е трафикът на леки и товарни автомобили през ГКПП – Кулата, увеличава се и броят на преминаващите леки коли през ГКПП – Маказа. На този етап на двата пункта няма сериозни натрупвания на превозни средства , съобщават от ГД „Гранична полиция“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама