„Спартак“ пречупи конкурента си за първото място в „А“ окръжна/ Снимки

19:21, 08 май 16 / Спорт 25 253 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Спартак“ успя да вземе трите точки от „Белослав“ на свой терен. „Соколите“ на Димитър Пантев се наложиха с 2:0 в мач от 20-ия кръг на „А“ окръжна група. Така два кръга преди финала спартаклии почти си осигуриха място в Североизточната „В“ група, тъй като са с 5 точки повече от „Белослав“. Двата отбора бяха изведени на стадион „Локомотив“ от главния рефер Красен Георгиев. Негови помощници бяха Живко Петров и Владимир Йорданов.

Варненци доминираха от първите минути на мача, но и двата гола, които пак бяха дело на Владислав Мирчев, паднаха през второто полувреме. Преди почивката домакините пропуснаха на няколко пъти да поведат. В 10-ата минута мачът беше спрян за минутка, в която беше почетена футболната легенда Живко Господинов. Малко преди двубоя футболисти и фенове отново поднесоха цветя на гроба на бившия национал и участник на световното първенство в Мексико през 1986 г.

В 49-ата минута дойде първото попадение за „Спартак“. Тогава беше отсъдена дузпа в полза на „соколите“ за игра с ръка в наказателното поле. Зад топката на бялата точка застана Владислав Мирчев и не сбърка. В 66-ата минута пак той удвои преднината на своите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама