Разочарование от пропуснатите възможности в Русе

19:30, 08 май 16 / Спорт 25 336 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ръководството на „Дунав“ Русе сподели разочарованието си от загубата, която отборът постигна при домакинството си на последния в класирането „Септември“ Симитли с 1:2 в 27-ия кръг на „Б“ група.

„Във футбола се случват и такива моменти. Резултатът е изключително неприятен и поради това обмисляме санкции за отбора. Въпреки това държа да подчертая, че безрезервно вярвам на треньора и на момчетата от тима, с които извървяхме този път през последните 2 години от Североизточната „В“ група до първото място в „Б“ група“, каза президентът на клуба д-р Симеон Симеонов.

Старши треньорът на „Дунав“ Веселин Великов коментира, че явно нагласите за тържества и празненства за влизане на „драконите“ в елита при успех над „Септември“ са оказали негативно влияние на футболистите. Припомняме, че при победа русенският състав щеше да се бетонира на първото място в крайното класиране и да гарантира очакваното от 25 години завръщане на отбора, носещ името на голямата европейска река, в „А“ отбора.

„Цяла седмица всички в Русе говорихме как ще празнуваме влизането в „А“ група след този мач. Говорихме и че не трябва да подценяваме мача, но явно точно това се случи. Липсваше ни концентрация в решаващи моменти. Ударихме четири греди, пропуснахме и дузпа. След като поведохме в резултата пък, явно нашите футболисти помислиха, че всичко е решено и допуснаха елементарни голове. През идната седмица ще работим именно за елиминиране на тези грешки, които ни костваха този резултат и в нейния край съм сигурен, че ще се поздравим с победа и влизане в „А“ група“, каза Веселин Великов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама