Календари с Бойко и Тато хит на конгреса на БСП

19:59, 08 май 16 / Любопитно 25 650 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Годишни календари със снимка на премиера Бойко Борисов и Тодор Живков се раграбваха като топъл хляб по време на 49-ия Конгрес на БСП. Фотосът е от последните години от управлението на лидера на БКП Тодор Живков, когато Борисов е бил негов бодигард.

Другият календар, които предизвикаха интереса на социалистите пък беше със снимка на генералисимус Йосиф Сталин. На него беше изписана и крилатата мисъл на съветския лидер – „Партията се укрепва, като се очиства от опортюнистическите елементи“.

Освен хитовите календари на тарабите в НДК пред залата, където червените делегати избираха новото си ръководство, се продаваха и вестници „Комунистическо дело“ и „Работническо дело“. Много от делегатите си купиха пресата, припомняйки си старите времена, като същевременно четейки си хапваха и отпийваха от взетите с купони сандвичи и кафе.

Посетителите на партийния  форум можеха да си купя и картичка с прездента на Русия Владимир Путин гушнал кученцето, което премиерът Борисов му подари при последната му визита у нас. Другите картички, които предизвикаха интерес бяха със снимка на Борисов и министъра на благоустройството Лиляна Павлова; с червени зори; Бузлуджа и Васил Левски.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама