Московски обвини в реваншизъм ген. Атанасов

20:39, 08 май 16 / Политика 25 268 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От началото на мандата ген. Атанас Атанасов искаше от мен Георги Ангелов да стане шеф на Държавно предприятие "Ръководство на въздушното движение". Отказах му да го направя и част от поведението му най-вероятно се дължи на реваншизъм, заяви Московски. Това заяви министърът на транспорта Ивайло Московски по Канал 3.

Нямам обяснения защо Атанасов ме напада и защо дава изявления от името на цяла партия - ДСБ, нещата, за които ме обвинява са неверни. 

Иван Иванов отговаря на 100% на длъжностната характеристика, която е за този пост. Той е сертифициран от Европейската агенция за безопасност да прави одити на други държави, отговори Московски на обвиненията на Атанасов.

Московски каза още, че ген. Атанасов не му е задавал по време на парламентарния контрол нито един въпрос по темата въздухоплаване, а такива въпроси само били задавани само два и то от БСП.

Има някаква фиксация на ген. Атанас Атанасов към сектор "Транспорт" и към мен, коментира Московски. Той заяви, че от 2010 година 50 процента от всички приходи на Летище София влизат в държавния бюджет. Московски каза, че 2008 година е въведена директива, която касае недопускането на монополни дейности на Летище София.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама