Поредна катастрофа на пътя Русе- Бяла, двама пострадаха

11:51, 09 май 16 25 240 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Поредна катастрофа на пътя Русе- Бяла. Произшествието е станало вчера вечерта, съобщават от Областната дирекция на МВР. Двама души са пострадали.

На 8 май, около  20:45 часа, е получен сигнал в РУ-Бяла за пътен инцидент на главен път І- 5, в района на км 31, в землището на с. Обретеник. Пристигналият на място полицейски екип е установил, че произшествието е с лек автомобил "Мерцедес", управляван от Р.И. на 43 г. и лек автомобил «Рено 11», управляван от К.К. на 59 г.

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група на МВР. Според първоначалните данни при движение в посока от Бяла към Русе мерецедесът предприема изпреварване на неустановен товарен автомобил и лек автомобил "Рено 11".

В момента на изравняване между двата леки автомобила, реното предприема маневра с придвижване вляво и настъпва съприкосновение с предната дясна част на лекия амтомобил «Мерцедес».

Вследствие на това реното се завърта, напуска платното за движение вляво, удря се в две крайпътни дървета и се обръща на дясната си страна.

При инцидента водачът на реното и пътничка в него са пострадали и са откарани за преглед и лечение в МБАЛ – Русе фрактури и травми. По случая е заведено досъдебно производство. Причините за произшествието се изясняват.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама