"На лов за съкровища" дава шанс на бургазлии за екскурзия до евростолица

15:47, 09 май 16 / Любопитно 25 314 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Жителите на Бургас могат да спечелят екскурзия до европейска столица. За целта те трябва да се включат в играта "На лов за съкровища", която се организира по случай Дните на Европа. Победителят от надпреварата ще спечели екскурзията. Играта се провежда само в София и Бургас.

Какво трябва да направят участниците, за да спечелят атрактивната награда? Днес, 9 май, в Бургас ще бъде поставен специален постер. Той ще се намира на място с изглед към Черно море, в близост до Морското казино. Постерът ще се намира върху обект, изпълняван с европейски средства.

За да достигнат до финала на инициативата, от участниците се очаква да направят следното:

1.    Да намерят постера в някои от градовете

2.    Да запишат/снимат шифровано изречение, изобразено на постера

3.    Да сканират с мобилното си устройство поставения там QR код

4.    Да посетят страницата, към която води кода. Там те ще намерят ключа към решаването на ребуса и ще се регистрират за участие. 

Бургас ще отбележи Дните на Европа с богата програма. Тя включва концерти, театрални постановки, изложби, спортни игри и много други прояви, които имат за цел да популяризират обекти, реализирани с европейски средства.

В събота, 14 май, ще се проведе велоразходка от Приморски парк до квартал "Сарафово". Маршрутът преминава по новата велоалея. Сборният пункт ще е на паркинга до Северния плаж (жп прелеза). Началото ще бъде дадено в 14:00 часа.

Пълната програма за Дните на Европа може да видите в прикачения файл.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама