Вдигат стари автомобили в пловдивския район "Южен“

08:17, 10 май 16 25 307 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Поредната акция по репатриране на излезли от употреба автомобили в район "Южен“ ще започне днес от 9,30 часа, съобщи кметът на района Борислав Инчев.

В изпълнение на Наредбата за управление на отпадъците на територията на Община Пловдив през изминалата седмица се извърши обход за установяване на излезли от употреба МПС-та, които се намират на терени общинска собственост и не са преместени от собствениците в тримесечния срок указан в стикера залепен на колата.

Адресите, на които предстоят да се репатрират МПС, са - ул."Бугариево“ № 27, 31, 37, бул."Н.Вапцаров“ № 28, ул."Ген. Тотлебен“ № 25 и ул."Пере Тошев“ № 44

Освен репатриране на същия ден предстои да бъдат  облепени със стикер-предписание 12 автомобила. От началото на годината в район"Южен" са облепени  82 броя, а  14 са вече репатрирани.

От администрацията напомнят, че след облепяне на автомобилите със стикери, собствениците имат срок от три месеца сами да ги вдигнат и преместят в частен имот или да ги предадат на скрап. Ако това не се случи, след изтичане на срока колите ще бъдат репатрирани принудително на отредените за целта места- допълни кметът Борислав Инчев.

Телефонът, на който гражданите могат да подават сигнали за местоположението на излезли от употреба моторни превозни средства в район "Южен" е 032/276-131, 032/276-140 – отдел "Екология".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама