Нова картечница представя казанлъшкият „Арсенал”

09:48, 10 май 16 25 1126 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ново изделие, картечница MG-М2, калибър 7,62 х 51 мм, ще представи по време на тазгодишното си участие в специализираната Международна изложба за отбранителна техника „Хемус“ 2016  казанлъшката оръжейница  „Арсенал“, съобщава фирменият вестник  „Трибуна Арсенал”.

Изложението ще се проведе от 25 до 28 май в Международния панаир в Пловдив. Там ще се съберат и висши представители на НАТО.

На площ от 27 кв. метра „Арсенал” ще представи редовното си производство, модернизираните си изделия, както и новата картечница. Тя ще е и своеобразен акцент на арсеналския щанд.

Посетителите ще имат възможност на място да се запознаят с цялата продуктова гама, която предлага заводът, да получат и пълна информация за всичко, което ги интересува и е свързано с възможностите на арсеналските изделия.

Международното изложение „Хемус“ е под патронажа на Министерството на икономиката и Министерството на отбраната, на него среща си дават най-добрите фирми-производители в бранша от цял свят.

Преди изложението в Пловдив „Арсенал“ ще покаже своята продукция, своите възможности и нови изделия на още едно международно изложение - SOFEX в Аман, Йордания. През юни предстоят участия във форуми във Франция и Казахстан. Крайната им цел е разширяване на пазарните възможности за фирмата и новите партньорства.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама