Обявиха работни места за Сливенска област по програма „Старт на кариерата”

11:00, 10 май 16 25 271 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Стартира Процедура – 2016 г. за кандидатстване за работни места в централните ведомства и областните администрации по Програма „Старт на кариерата”.

Съгласно утвърдената от министъра на труда и социалната политика квота, Областна администрация Сливен е заявила 2 работни места по условията на програмата, за заемането на които могат да кандидатстват младежи, завършили следните специалности: Право, Счетоводство и контрол, Счетоводство, Финанси, Публична администрация, Управление и развитие на човешките ресурси, Администрация и право, Компютърни системи и мрежи, Компютърни системи и технологии.

Програмата е финансирана със средства от Държавния бюджет и ще осигури работа в рамките на 9 месеца в публичната администрация на младежи до 29 години с висше образование и без трудов стаж по специалността.

Младежите могат да подават документи за кандидатстване до 20.05.2016 г. в дирекциите „Бюро по труда“ в цялата страна. Всяко лице може да кандидатства едновременно за три работни места, но до две работни места при един работодател по програмата.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама