”Тайни клиенти” писаха отличен на данъчните в Стара Загора

13:06, 10 май 16 25 226 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За втора поредна година студенти от Тракийски университет в Стара Загора, посетиха местния офис на Националната агенция за приходите (НАП), в ролята на “Тайни клиенти”. Шестимата студенти от Стопански факултет, избрани след подбор, доказаха, че са млади, отговорни и мотивирани и заслужиха доверието ни с професионалното си отношение към проучването. Работата им по проекта ни позволи да оценим качеството на предлаганите услуги и да идентифицираме проблемните области, информираха от старозагорския офис на Приходната агенция.

Качеството на предлаганите услуги е оценено със средна оценка: отличен 5,67, по-висока в сравнение с 2015 г.

„Тайните клиенти“ не са срещнали трудност при посещението си в НАП. Всеки е получил заявената услуга в рамките на 10 и под 10 минути. На клиентите е осигурен равен достъп до информация и услуги, посредством различни комуникационни канали: гише Информация, писмено запитване, информационен телефон, електронна поща, интернет страница, достъп до директор и началник отдел при необходимост.

След анализ на анкетните карти, 100% от „Tайните клиенти” потвърждават, че НАП е модерна държавна агенция и обслужването е професионално, бързо и безпристрастно.

90% от запитаните студенти биха избрали НАП за свой бъдещ работодател, останалите 10% имат други професионални предпочитания.

Общото мнение на студентите е, че НАП е модерна администрация, отворена към своите клиенти. Служителите са професионалисти с доказан опит и качества, адекватни към променящата се среда. В офиса на НАП в Стара Загора се предлагат услуги покриващи европейските стандарти за обслужване, като към тях се добавя и броя, качеството и удобството на електронните услуги достъпни за всички клиенти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама