Наградиха победителите в кампанията за пролетно почистване на община Разград

14:44, 10 май 16 25 393 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Разград връчи наградите на победителите в кампанията за пролетно хигиенизиране на населените места на територията на общината, съобщиха от местната администрация.

Победител сред населените места в кампанията е село Черковна с предметна награда до 600 лв. На второ място комисията е класирала село Липник с предметна награда до 300 лв.

В раздел училища на първо място е ОУ „Н.Й.Вапцаров“-Разград с предметна награда до 400 лв., а на второ място – ОУ “Елин Пелин“- с. Стражец с награда до 200 лв.

Победители при детските градини са ЦДГ „Гълъбче“ – с. Топчии и ЦДГ №12 „Зорница“.

При фирмите награди за почистване и поддържане на обществени озеленени площи получиха „Шел България“ ЕАД  и „Авере“ ЕООД .

В категорията за гражданско участие  награда за полагане на грижи и поддържане на прилежащите площи пред жилищните имоти - градинска маса и два броя градински пейки за обособяване на кът за отдих върху територии за обществено ползване, на стойност 1000 лв. получиха живущите на ул. „Бели Лом“, в участъка от ул.“9-ти септември“ до улица „Латинка“ в с. Гецово.

Общината връчи  поощрителна награда за живущите в ж.к. „Орел“ бл.1, вх. Б и бл.24, вх. В, които полагат постоянни грижи за поддържане чистотата и състоянието на озеленените тревни площи и зацветени градини. Те получиха два броя градински пейки - по една за всеки жилищен блок.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама