Кола е излязла от пътя в Русе и се е ударила в бетонна стена, водачът с близо 3 промила алкохол

15:19, 10 май 16 25 235 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тази сутрин в 9.38 часа в ОДМВР – Русе е постъпил сигнал, че на бул. "България" в посока Дунав мост (в района на „Охлюва“) е станал пътен инцидент с лек автомобил, съобщиха от пресцентъра на вътрешното министерство в Русе.

Веднага на място са изпратени полицейски екипи. Местопроизшествието е посетено и от екип на пожарната, но до намесата на огнеборците не се е стигнало.

От служителите на пътна полиция на място е установено, че е катастрофирал лек автомобил „Ланчия Капа“ с русенска регистрация, управляван от 40-годишния Й.С.

При движение с несъобразена скорост с пътните условия, колата е напуснала платното за движение вдясно по посоката си на придвижване и се е блъснала в бетонна стена. В резултат на ПТП е пострадал водачът. Той е прегледан в русенската болница, където му е установена фрактура на главата в лицевата част.

Пробата за алкохол на 40 годишния мъж е била положителна, при измерването с дрегер са отчетени 2.83 промила в издишания въздух. Съставени са му актове. Случаят е предаден на разследващ полицай и е започнато бързо производство.

Работата по инцидента продължава.

От ЦСМП пък съобщиха, че при тях сигналът е получен в 9.40 часа. В колата освен водача е имало и жена, която обаче е отказала да бъде прегледана, въпреки че е имало съмнения, че е получила травма. Мъжът, заради травмата на главата, е отведен в МБАЛ-Русе АД. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама