Никола Спасов: Мотивацията във футболистите явно е паднала

20:46, 10 май 16 / Спорт 25 337 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Играчите не бяха чак толкова много концентрирани и не искаха толкова много победата. Така треньорът на „Черно море“ коментира загубата в Монтана. „Не бяхме настоятелни в точните моменти и направихме много груби индивидуални грешки в защита. Последният гол също беше плод на елементарна грешка, която не трябваше да се получава две минути преди края на мача. Искам във всеки един двубой да играем за победа. Днес мачът се разви гол за гол. Имах намерение да си тръгнем с трите точки от Монтана. Липсваше духът на отбора, а в дадени моменти на мача - и това на всяка цена да го спечелим“, добави Никола Спасов.

Според него „моряците“ вече не са много мотивирани. „Първенството влезе в такъв стадий, в който горе-долу всичко се знае вече и явно мотивацията е паднала. Играчите не бяхана това ниво, на което трябваше да бъдат, за да вземем мача на всяка цена. Бакари не успя да влезе в добра форма, затова игра и малко минути. Не успя да направи разликата с влизането си, но съм длъжен да го пускам. Идеята е да влезе в по-добра форма. Имахме нашите шансове и до последния момент търсих победата“, каза също Спасов.

Състоянието на Стенио дос Сантос, който беше контузен и сменен през първото полувреме, наставникът коментира така: „Не му е добро състоянието, но това са нещата от футбола - случват се. Това са непредвидими ситуации.“

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама