С концерт-хепънинг отбелязаха в Сливен финала на кампанията „Успешни ЗАЕДНО“

07:25, 11 май 16 25 396 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С празничен концерт-хепънинг Областният информационен център в Сливен отбеляза финала на националната кампания „Успешни ЗАЕДНО” и своя пети рожден ден.

Събитието уважиха заместник-кметовете Стоян Марков и Пепа Чиликова, придружавани от учениците Дима Валентинова и Даяна Димова, изпълняващи длъжностите им за един ден по инициативата на Общинския съвет на децата „Управляваме заедно“.

Стоян Марков поздрави зрителите и участниците в проявата, както и екипа на Областния информационен център по повод петата година от неговото създаване. „Кампанията е под наслов „Успешни ЗАЕДНО“, затова пожелавам да работим така, че да постигаме успехи в реализирането на европейските проекти в сътрудничество между Община, местен бизнес и неправителствени организации, проекти, с които да покажем, че заедно можем повече“, посочи Марков, който е ресорен заместник-кмет по европейските проекти и програми.

С песни, танци и веселие в проявата се включиха детски танцов състав „Бисерче“ с ръководител Магдалена Луканова, детски модерен балет „Барби“, ръководител Силвия Терзиева и деца от школата по класически балет „Адажио“ с ръководител Наталия Хаджикостова. Всички състави бяха отличени с грамоти за своето участие. За най-малките зрители имаше забавни игри с много изненади и награди. Водещи на събитието бяха актьори от Държавен куклен театър в Сливен.

По време на събитието беше организирано и изложение, популяризиращо успешни проекти, реализирани с европейски средства.

Събитието бележи финала на националната кампания „Успешни ЗАЕДНО“, която през изминалите два месеца се изпълняваше на територията на цялата страна. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама