Части от „Овча купел“, “ Горна баня“ и „Хладилника“ без вода през целия ден

09:11, 11 май 16 25 310 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 11 май, съобщиха от пресцентъра наводоснабдителното дружество.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Русалийски проход“ кв. „Хладилника“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Русалийски проход“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Банат“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Русалийски проход“ ъгъла с бул. „Черни връх“.

Във връзка с направа на връзка между съществуващ и новоизграден уличен водопровод на бул. „Пенчо Славейков“ кв. „Крива река“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Пенчо Славейков“ от ул. „Разслатица“ до ул. „Люлин планина“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Пенчо Славейков“ ъгъла с ул. „Стрешер“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 639 кв. „Горна баня“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 639, ул. „Бойчо Бойчев“, ул. 640, ул. „Димитър Чинтулов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Димитър Чинтулов“ ъгъла с ул. 639.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Рачка“ кв. „Овча купел“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Рачка“ от ул. „Народен герой“ до ул. „Ливада“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Рачка“№30.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кронщадт“ кв. „Модерно предградие“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 13:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Кронщадт“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Кронщадт“ ъгъла с ул. „Виделина“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Врачанска“ с. Негован , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 13:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Лъката“, ул. „Белите брези“, по ул. „Врачанска“ от ул. „Васил Левски“ до ул. „Лъката“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Лъката“ ъгъла с ул. „Врачанска“.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Илия Манов“ с. Локорско , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Братя Ламброви“, ул. „Богдан Манолов“, ул. „Димитър Тошков“, ул. „Славе Турчов“, ул. „Веско Ваклинов“, ул. „Димитър Тошков“, ул. „Илия Манов“ 125. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Димитър Тошков“ ъгъла с ул. „Божидар Божилов“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама