19 катастрофи в Русенско за последното денонощие

10:55, 11 май 16 25 237 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
През изтеклото денонощие са регистрирани 19 пътнотранспортни произшествия, при две от тях са пострадали двама леко, съобщават от Областната дирекция на МВР- Русе.

Единият от пострадалите е водачът на лек автомобил «Ланчия», който се удари в бетонна стена в района на пътен възел «Охлюва» на бул. България в Русе, за което съобщихме вчера.

По случая срещу 40-годишния водач е започнато бързо производство, тъй като пътните полицаи му измериха алкохол над 1.2 промила - 2.83 промила.

Два сигнала за инциденти са вдигнали вчера екипи на РДПБЗН. Екип на Първа РСПБЗН- Русе е оказал техническа помощ при ПТП на лек автомобил „Ланчия“ на бул. Бългория в Русе, на  пътен възел „Охлюва”. Екипът е извършил обезопасяване на автомобила и спиране изтичането на газ от бутилката.

Другият сигнал се е оказал лъжлив. В 14:46 часа е получено обаждане за пожар в контейнер за смет на ул. Рени в Русе. Изпратеният на място екип на РСПБЗН - Русе не установява запалване на адреса. Сигналът е подаден от преминаваща гражданка, която твърдяла, че се забелязва дим.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама