Русенски таланти се срещат с Енрике Иглесиас (обновена)

14:14, 11 май 16 25 339 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Три млади русенски изпълнителки ще участват в полуфинала на музикалното шоу „България търси талант“ през тази седмица.

Това са 6-годишната Елица Камбурова, която е от Тутракан, но е възпитаничка на музикалния педагог Наталия Констатинова от Русе и вокалист в ръководената от нея Детска вокална група „Слънце“ към Общинския детски център за култура и изкуство в дунавската столица. Шестгодишното дете вдигна публиката на крака и си спечели пълоното одобрение на журито с изпълнението на песента „Камино“, благодарение на което продължава напред в борбата за първото място.

Освен нея, другото русенско участие е на сестрите от дунавската столица Мирела и Пресияна. Двете момичета силно впечатлиха, както журито, така и публиката. "Това шоу е създадено за хора като теб", каза Асен Блатечки след изпълнението на "I Surrender" на Селин Дион от 14-годишната Пресияна. Публика и жури аплодираха дълго и изпълнението на "At Last" на Ета Джеймс на 16-годишната Мирела. "Уникална си. Ти дори надмина очакванията на хората", споделиха Блатечки и Ицо Хазарта.

Обявеният първоначално формат предизвика дилема коя от двете сестри да продължи, като всяка от тях без да се замисля заяви готовност да се откаже в полза на другата. Това обаче в крайна сметка не се наложи и те продължават напред към полуфиналите като дует.

Концертът ще е на 15 май, неделя. Ден по-рано русенските таланти заедно с останалите участници в полуфинала тази седмица ще имат невероятната възможност да се срещнат с Енрике Иглесиас. Една от най-големите звезди на световната музикална сцена ще посрещне полуфиналистите от шоуто в бекстейджа след концерта си в Арена Армеец в София на 14 май, съобщиха от btv.bg.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама