Джъстин Тимбърлейк и Поли Генова на една сцена довечера

12:37, 14 май 16 / Култура 25 348 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
България излиза на финал на “Евровизия”. Тази вечер Поли Генова ще пее в шведската столица Стокхолм.

В историята на песенния конкурс страната ни е едва за втори път на финал. Генова стигна до тук, благодарение на песента “If Love Was a Crime” (“Ако любовта бе престъпление”), която впечатли журито и цяла Европа.

Организаторите на конкурса са приготвили специална изненада за шоуто довечера. За първи път на сцената ще излезе певец, който не е част от надпреварата. По време на една от паузите Джъстин Тимбърлейк ще направи световна премиера на новата си песен “Can’t Stop the Feeling”. Любопитното е, че парчето е написно именно с помощта на шведски композитори и текстописци.

Поли Генова ще излезе осма поред на сцената довечера. Според чуждестранни медии страната ни има голям шанс да спечели с нейната песен. Букмейкърите не ни дават големи надежди със коефициент 66 към 1, но според запознати се очаква новата система, по която ще се гласува, да донесе изненади.

Поли за втори път участва в “Евровизия”, като през 2011 г. достигна полуфинал с песента “На инат”. Предишният път, когато стигнахме финал, бе през далечната 2007 година с парчето “Вода” на Елица Тодорова и Стоян Янкулов, които завършиха на пета позиция.

Големият финал може да бъде наблюдаван пряко по Българската национална телевизия.

 



 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама