Избират най-добрия от най-добрите играчи по джаги

15:03, 14 май 16 / Спорт 25 437 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Състезание между най-добрите играчи по джага от страната ще се проведе на 22 май във Варна. Десет майстори на футбола на маса ще се борят за приза „Най-добър от най-добрите“, както и за награден фонд от 500 лева. Събитието се организира от клуба по джага „Джа-Ра“, които са отборни шампиони на България за 2015 г. В клуба тренират и шампионите при мъжете под ръководството на треньора Иван Ефтимов. Той самият също ще се включи в надпреварата и желае да предизвика всеки да премери джага уменията си в индивидуален мач.

„Джа-Ра“ развива футбола на маса от 2007 г. и до момента има множество златни и сребърни медали от национални и международни турнири. Клубът провежда тренировки всеки понеделник и сряда и организира различни турнири и събития.

Предизвикателството „Най-добър от най-добрите“ ще се провежда ежемесечно и в края на годината победителите от всички издания ще се съревновават в завършваща годишна битка. Този месец мачовете се провеждат в „Хале 3“ в бившата Полиграфия от 18 ч. на 22 май.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама